Ta referenser och anlita bra byggare 

Ta referenser och anlita bra byggare 

Du har väl sett vårt referensgalleri och de kundcitat som finns på vår startsida? Dessa är vi mycket stolta över, och vi hänvisar ofta våra blivande kunder till dessa. För det är otroligt viktigt att vara selektiv, att ta referenser och anlita bra byggare. Så anlita inte första bästa byggfirma när det vankas renovering, tillbyggnad eller nybyggnation. Anlita bra byggare i stället. Som har bra referenser och kan visa upp tidigare utförda uppdrag.

Det är också bra att våga ställa frågor och att vända sig till flera olika utförare när du ska välja vilka som ska göra din fastighet så mycket bättre. Vi på Liunga sätter till exempel en ära i vår tydliga kommunikation, tycker om långsiktiga kundrelationer och är lätta att få tag i. Hos oss finns inga dumma frågor, och såklart förklarar vi om något är otydligt. Med oss är du trygg. 

På så sätt slipper du hamna i samma situation som stackars Björn Skifs karaktär i filmen Drömkåken, där hantverkarna verkligen inte är att leka med. Ha det bra, och om det är något du undrar över så hör av dig. Med vänlig hälsing gänget på Liunga😊