Här beskriver vi om våra tjänster och vad vi kan hjälpa dig med. Det är vi som är Liunga. Ett byggföretag som förser Östergötland med byggnationer och renoveringar av hög kvalitet. Vi tycker om vårt arbete och är dessutom sociala. Just detta är en av anledningarna till att Liunga så gott som alltid landar i både långvariga och trevliga kundrelationer. Vårt största fokus är tillbyggnader till privat och företagskunder men vi tar självklart in även andra uppdrag och utmaningar inom byggsvängen.

Vi på Liunga har även en förkärlek till utveckling och förädling av hyresfastigheter. Har du t.ex. ytor i din fastighet som behöver byggas om till bostäder så är detta definitivt ett uppdrag i vår smak. Vi har dessutom kunskapen om hur man på ett kostnadseffektivt sätt verkligen skapar maximalt värde i just din fastighet.

Hur som helst, ansvar är kul och vi agerar mer än gärna totalentreprenör på ditt bygge. Detta innebär att att vi tar ett helhetsansvar och vi tar in underentreprenörer till de moment vi inte utför själva. På så sätt kan vi säkerställa att rätt kvalitet bibehålls genom hela bygget. Nyfiken? Då får du gärna läsa lite mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig och din fastighet nedan.

© Copyright 2021 | Design och webbutveckling Webking