Liunga – En byggfirma med god kommunikation

Liunga – En byggfirma med god kommunikation

Är du trött på byggfirmor som verkar prata ett helt annat språk än dig och som inte tar dig och dina önskemål på allvar? Då ska du ta ett snack med oss på Liunga. Vi förklarar så du förstår och är en byggfirma med god kommunikation. Med lång erfarenhet av såväl renovering, tillbyggnader samt totalentreprenader.

Bilden ovan kommer från ett uppdrag som vi genomfört på en fastighet i Tollstad. Där vi bland annat har gjort markarbete, gjutit en betongplatta med golvvärme, en isolierad stomme samt satt i nya fönster. Just detta var ett gediget och roligt projekt där vi även monterade en fasad med springläkt och ett plåttak i falsad plåt.

Här kan du läsa mer om fastigheten i Tollstad och kika gärna runt bland våra tidigare uppdrag. Då får du snabbt en uppfattning om vad vi kan och vilka uppdrag vi ta oss an.

Med oss är du i goda händer. Vi är nämligen en byggfirma med god kommunikation. Som i lugn och ro, pedagogiskt förklarar så att du som kund förstår. På så sätt undviker vi trista missförstånd och bygger goda relationer med våra kunder över tid. Hör gärna av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Mvh gänget på Liunga