Liunga – En byggfirma med fast pris

Liunga – En byggfirma med fast pris

Hej! Visste du att vi på Liunga oftast genomför våra uppdrag utifrån ett fast pris. Anledningen till att vi är en byggfirma med fast pris har att göra med vårt genuint noggranna arbete under kalkyl- och offertstadiet. Där går vi tillsammans med dig som kund grundligt igenom samtliga arbetsmoment för att sedan skapa en så omfattande och rättvis offert som möjligt. 

Vår målsättning är att det inte ska tillkomma några ändringar eller tilläggsarbeten, utan ALLT ska ingå. Det fina med detta är att då vet du som kund vad som ingår från början. Och att det då vi är en byggfirma med fast pris inte kommer några överraskningar under resans gång. Något som vi vet verkligen uppskattas av våra kunder.  

Det är detta som vi internt kallar Liunga Experience, vilket betyder att kundens resa under själva byggnationen blir lugn och avslappnad. Där vi hanterar allt som rör bygget. Från att offerten är signad tills kunden är redo att kliva in över tröskeln. 

Fast pris har även flera fördelar. Inte minst en ökad kundnöjdhet, vilket vi tillsammans går all in för. Våra kunder uppskattar att det finns en tydlig tidsplan och en spikad budget, vilket leder till minskade fördröjningar och oväntade kostnader. 

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att förverkliga ditt drömprojekt tillsammans! Ser du oss och våra bilar på stan någonstans i Östergötland, kom gärna fram och prata  med oss! Med vänlig hälsning gänget på Liunga.