Bygg om och sänk din energikostnad

Bygg om och sänk din energikostnad

Vi på Liunga har specialiserat oss på tillbyggnader av fastigheter. De senaste åren har vi märkt en stor efterfrågan av olika typer av tillbyggnader, och handen på hjärtat finns det många skäl till att låta oss bygga om och förädla din fastighet.

Förädla ditt hus och njut av ett ökat fastighetsvärde

En tillbyggnad kan vara en mycket bra investering som leder till en mängd fördelar. Inte minst ökar det värdet på ditt hus. Ju mer boendeyta och funktioner ditt hus har, desto mer attraktivt blir ditt hus för eventuella köpare. Inte helt fel eller hur?

Sänk din energikostnad och öka din energieffektivitet

Sedan finns det även pengar att tjäna då en till- eller ombyggnad ofta även leder till en ökad energieffektivitet. I dessa tider är just detta högintressant och många av våra kunder har insett hur stora fördelar det ger att installera energisnåla fönster, värmeisolerade väggar eller solpaneler som leder till lägre energikostnader och minskad miljöpåverkan. Energimyndigheten har en bra artikel om just detta som kan vara bra att kolla in. Den hittar du här. Sänk din energikostnad och få en ökad livskvalitet, det är verkligen inte dumt.

Mer utrymme leder ofta till ökad livskvalitet

Ett fräscht badrum med bubbelbadkar, en extra sovplats, ett kontor eller ett extra gästrum som ger familjen mer yta att leva på kanske är precis det ni saknat? När vi hjälper dig som kund med detta brukar vi säga att vi förädlar ditt hus. Med detta menar vi att vi anpassar ditt hus till just dina behov och önskemål. Oavsett om du behöver ett badrum, ett hemmagym eller en ateljé; ja då är vi på Liunga ett väldigt bra val. Bygg om ditt hus med vår hjälp, så får du mer plats och nya förutsättningar.

Vi är med dig, från offert till sista skruven är dragen

Hur som helst, vi hjälper dig! Och är dessutom med dig från offert till sista skruv. Med oss är du med andra ord trygg! Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi jobbar!

Mvh gänget på Liunga.